Amiket érdemes elolvasni:
(cikkek órásainktól)

Órák javítása, elemcsere

Egy óra létfontosságú legyen szó kar- vagy falióráról, azonban időszakosan szüksége lehet karbantartásra, javításra vagy elemcserére. Óraszervizünkben ezekre lehetőség van, karóráknál akár vízállósági nyomásméréssel együtt is.

karóra szerviz budapesten
óra elemcsere vízállósági nyomáspróbával és szerkezetjavítás

Mi az ami óraszervizünkben lehetséges?

Karórák és faliórák

Az órás szolgáltatásaink segítenek, hogy az óra a pontos időt mutassa. Lehetőség van elemcserére, beleértve a vízállóság ellenőrzését, hogy megvédjük az órádat a nedvességtől. Órásaink javítják vagy cserélik (ha nem javítható másképp, vagy egybeépített) az óraszerkezetét, hogy helyreállítsák az órának funkcióit. Emellett óraüveg csere szolgáltatást is nyújtunk, legyen az törött vagy karcos, az óra üvege így ismét megfelelően ragyoghat csukódon.

Egyszerű karbantartástól a bonyolultabb javításig.
A lehetőségekhez mérten gondoskodni fogunk arról, hogy még akár évekig élvezhesd pontosságát és funkcióit. Javítás esetén (ha nem csak egy elemcsere szükséges), először átvesszük az órát és pár napon belül árajánlatot készítünk.

Azt nem mondjuk, hogy mindent tudunk javítani… Vannak olyan típusok amihez már nincs vagy speciális márkaszervizben fellelhető alkatrész szükséges hozzá. De ez legtöbb esetben csak akkor állapítható meg ha felnyitjuk az órát és átvizsgáljuk.

Az elszakadó óraszíj nagy bosszúságot okozhat és a nyugalmad megzavarására is alkalmas! Amellett, hogy nem tudod viselni az órát, le is eshet, ami okozhat szerkezethibát, üvegtörést, vagy karcolásokkal elrontja a karórád kinézetét. Ezért ajánljuk, hogyha látod a szíjon az elgyengülés vagy szakadozás jeleit, keresd fel üzletünket. Készleten tartunk bőr, műbőr, fém, és szilikon szíjakat, már gyors cserés rugós szíjrögzítéssel is.

Amik eddig jártak nálunk:Timex, Nautica, Bering, Cluse, Q&Q, Swatch, Ice watch, Casio

Vásárolni is lehet!

Az óraszervizünkben nem csak a kedvenc időmérőidet javítjuk meg, hanem kar- és falióra kínálatunkból segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet. Megértjük, hogy az óra nemcsak funkcionális kiegészítőként szolgál, hanem egyedi stílust is képviselhet. Ezért válogatunk nagy múltú márkák sokféle óra kollekciójából, hogy minden ízlésnek és pénztárcának megfeleljen.
Órák minden alkalomra – az elegáns öltönyóráktól, a sportos kronográfokon keresztül, klasszikus vintage kinézet ihlette változatokig. Órásaink, eladóink segítenek megtalálni az igényeidnek és preferenciáidnak megfelelő tökéletes órát. Lehet hogy jelenleg nincs olyan óra üzletünkben ami megtetszik neked, akkor webshopunkban segítünk eligazodni és megtalálni azt ami felkeltheti érdeklődésedet.Tehát, akár gyűjteményedhez szeretnél hozzáadni egy újabb gyöngyszemet, akár egy régi órát szeretnél lecserélni, itt vagyunk. Látogass el hozzánk és nézd meg, miért vagyunk több, mint egy órabolt.

Ha kiváncsi vagy az óráinkra itt éred el webshopunkat:
Órás18 – Órabolt

Jelenleg az üzletünkben megjelenő óramárkák: Nautica, Timex, Opex, Merion, Astron, Q&Q, Cardy, Tiko Time

Férfi és női karórák
Órák javítása, szerkezetcsere

Óranekem - Óraszerviz

#torottuveg #oraszij #orajavitas #boraroster #oraszerviz-es-orabolt #oras

Csak minőségi óraelemmel dolgozunk
Betört az óra üvege, letört a beállító korona

Tisztelt Timex karóra tulajdonosok!

A gyártó jelenlegi rendelkezése alapján a termékeket jótállási/garanciális időn belül a javításokhoz az értékesítőhöz kell a visszajuttatni. A garanciális időn belüli márkaszerviz megszűnt.

Természetesen garancia/jótállási idő lejárta után a Timex karórákat továbbra is javítjuk.

Köszönjük megértésüket.

További részletekkel, keressék fel a jótállási jegyben vagy a számlán/nyugtán szereplő ÉRTÉKESÍTŐT!